Контакти
Контакти

тел.: 0897 947 561

Новини

Актуална информация

07 Март 2016

Наближава лятото,а с него и времето за организиране на тиймбилдинги,водни партита,сватби и балове,за които екипът на Щур купон,Ви е подготвил много изненади и интригуваши предложения.Не се колебайте да се свържете...

« »

Позитивни, креативни и енергични - това сме НИЕ - хората, създаващи щастие, носещи усмивки и празнично настроение. Хората показващи любов и отдаденост на работата си, която се е превърнала от начин на живот - в страст.

 

Поля Иванова

Поля Иванова или както често я наричат-кака Поли е истинска вълшебница и ще направи вашия празник незабравим.Можете да се доверите на нейния опит и професионализъм от украсата на вашето събитие до щурите партита и игри с малки и големи. А в свободното си време дайте свобода на таланта си и създайте с нея уникални творби в ателието на "Арт стихия "

 

 

 

 

 

 

Даниел Димитров

DJ Дани-професиналист в сферата на озвучаването и танците.

 

 

 

 

 

Георги Милков

DJ Жоро - озвучаване на детски партита,фирмени събития,сватби,балове и други празненства.

 

 

 

 

 

 

 

Александра Правдомирова

Тя  е безценно добра в реализирането на всякакви творчески идеи,декори,пиняти,предпечатни издания,дизайн на плакати,индивидуални покани,колажи и какво ли още не.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ева Мария

Фото феята зад кадър,документираща безценните секунди на всяко събитие.Нейната сила са ретро фото сесиите и малките детайли от всяка една визия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маджикленд

Карнавални костюми и аксесоари,на най-високо ниво,които гарантират перфектна визия.

Харесайте ни във Фейсбук:

Арт Стихия