Контакти
Контакти

тел.: 0897 947 561

Новини

Актуална информация

09 Май 2018

Наближава лятото, а с него и времето за организиране на тиймбилдинги, водни партита, сватби и балове, за които екипът на "Щур купон"ви е подготвил много изненади и интригуваши предложения. Не...

Годишна изложба на учениците на Поля Иванова

10 Май 2018

Годишна изложба на учениците на Поля Иванова „ЦВЕТЪТ НА МУЗИКАТА” Художествена изложба спектакъл, представяща произведенията на учениците от ЧДГ ” Зорница”, 149 ДГ „Зорница” и ЧСУ „ Цар Симеон Велики”....

« »

Позитивни, креативни и енергични! Това сме НИЕ ! Хората създаващи щастие, носещи усмивки и празнично настроение. Хората показващи любов и отдаденост на работата си, която се е превърнала от начин на живот - в страст.

 

Поля Иванова

Поля Иванова или както често я наричат кака Поли е истинска вълшебница и ще направи вашия празник незабравим. Можете да се доверите на нейния опит и професионализъм от украсата на вашето събитие до щурите партита и игри с малки и големи. А в свободното си време дайте свобода на таланта си и създайте с нея уникални творби в ателието на "Арт стихия "

 

 

 

 

 

 

Даниел Димитров

DJ Дани-професиналист в сферата на озвучаването и танците. За него всеки един тон има значение! Затова той ще избере най-подходящата песен или звук за всеки един момент от партито, с което ще обогати настроението. Той е и професионален салса танцьор, затова с лекота може да ви въведе в магията на латино стъпките.

 

 

 

 

 

Георги Милков

DJ Жоро - озвучаване на детски партита,фирмени събития,сватби,балове и други празненства.

 

 

 

 

 

 

 

Александра Правдомирова

Тя  е безценно добра в реализирането на всякакви творчески идеи,декори,пиняти,предпечатни издания,дизайн на плакати,индивидуални покани,колажи и какво ли още не.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ева Мария

Фото феята зад кадър,документираща безценните секунди на всяко събитие.Нейната сила са ретро фото сесиите и малките детайли от всяка една визия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маджикленд

Карнавални костюми и аксесоари,на най-високо ниво,които гарантират перфектна визия.

Харесайте ни във Фейсбук:

Арт Стихия