Контакти
Контакти

тел.: 0897 947 561

Новини

Актуална информация

09 Май 2018

Наближава лятото, а с него и времето за организиране на тиймбилдинги, водни партита, сватби и балове, за които екипът на "Щур купон"ви е подготвил много изненади и интригуваши предложения. Не...

Годишна изложба на учениците на Поля Иванова

10 Май 2018

Годишна изложба на учениците на Поля Иванова „ЦВЕТЪТ НА МУЗИКАТА” Художествена изложба спектакъл, представяща произведенията на учениците от ЧДГ ” Зорница”, 149 ДГ „Зорница” и ЧСУ „ Цар Симеон Велики”....

« »

Другите за нас

Всеки се чуди как да отпразнува рождения ден на детето си, къде, кой аниматор да покани, дали ще се получи веселбата. Има едно изпробвано решение, което 100% гарантира успеха на празника – вихреното, неусетно покачване на настроението на деца и възрастни, цунамито от усмивки, весели викове, цветове, игри, бонбони, поздравления, което се надига светкавично и носи на гребена си всички гости. Ако то не утихваше за кратко, никой нямаше да се сети да опита дори и най-хубавите ястия и сладкиши на тържеството. Защото този мощен вихър от забава е толкова мощен, че не ти се иска и не можеш да се откъснеш от него, ако си дете, а ако си възрастен – не можеш да отлепиш поглед от интересните игри, които вилнеят пред очите ти.

 

Стихията, която го причинява, е малка и нежна – да се чудиш как излъчва тази сила и магнетизъм. Казва се Поля Иванова и е най-добрата или една от най-добрите аниматорки на детски партита в София.

 

Тя може за броени минути да изрисува по лицата на всички деца на купона прекрасни картини, които не ти се иска да изтриваш поне няколко дни. Те са много далеч от неумелите опити за муцинки на кучета и котета, които драсват по-често в клубовете. Това е истински боди арт – с прозрачността и пъстротата на пеперудени криле или металния блясък на шлем на робот.

 

Тя владее и изкуството на химията и прави модерните напоследък партита, в които рожденикът сам смесва различни субстанции за радост на гостите си и прави огромни сапунени балони или многоцветни желета.

 

Няма територия от картата на веселието, в която Поли да не може да развихри въображението си, да измисли и направи най-доброто. И не случайно, ако я поканите на вашето парти, заедно с екипът и, ви „грози" сериозната опасност цяла година да ходите на рождени дни, на които ще се срещате отново и отново с нея. Защото вашите гости неминуемо ще се влюбят в настроението, което създава, и ще я канят на партитата на своите деца. Но какво по-хубаво от това! Ще се убедите, че Поли умее да бъде различна, непредвидима, пищна, многоцветна, адреналинова, забавна и разпръскваща милион искри – като новогодишна заря, от която не можеш да откъснеш очи всеки път!

 

Анелия Узунова, майка на три деца, която се е забавлявала на поне 10 Поли-партита. Благодарим за последния голям ЩУР КУПОН, който ни спретнаха!                                                                       

 

14 февруари 2017 г.

Харесайте ни във Фейсбук:

Арт Стихия